Home
Videos uploaded by user “Dukagjini”
Glauk Konjufca sic nuk e keni pare
 
03:20
Publisher: www.onair.be Glauk Konjufca sic nuk e keni pare © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 41541 Dukagjini
Emisioni S'KA NDAL: INTERVISTA ME S4MM 02.04.2018
 
07:41
Sam është njëri nga reperët i cili po premton shumë për publikun. Në një intervistë për S’ka Ndal të rtv Dukagjinit, ai tregon për projektet e tija të radhës, se kush e mbështeti në fillimet e tij dhe sa po e përkrahin yjet tjerë të estradës.
Views: 82033 Dukagjini
Qeni me qaf të shkurtër
 
02:13
Publisher: www.onair.be Qeni me qaf te shkurter © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 17335 Dukagjini
Shtepia me e shtrenjte ne SHBA, kushton 250 milione dollare
 
04:22
Publisher: www.onair.be Shtepia me e shtrenjte ne SHBA, kushton 250 milione dollare © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 153213 Dukagjini
Gjeli gjigant ekziston
 
02:42
Giant chicken exists- Chicken from viral video is real Fact Fitim Sejfijaj Interwiev
Views: 679396 Dukagjini
9 vjeçari njohes i shkelqyer i teknologjise
 
03:28
Publisher: www.onair.be 9 vjeçari njohes i shkelqyer i teknologjise © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 78080 Dukagjini
Djaloshi nga Jabllanica i cili ka krijuar sharkin elektrike
 
06:26
Publisher: www.onair.be Djaloshi nga Jabllanica i cili ka krijuar sharkin elektrike © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 258945 Dukagjini
Ekskluzive: Biseda e Beg Rizajt e Mirsad Ndrecajt me spiunin maqedonas
 
04:40
Publisher: www.onair.be Ekskluzive: Biseda e Beg Rizajt e Mirsad Ndrecajt me spiunin maqedonas © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 219439 Dukagjini
Shkolla profesionale e vallezimit modern
 
05:50
Publisher: www.onair.be Shkolla profesionale e vallezimit modern © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 51612 Dukagjini
Aliia nuk i ka prerë flokët që 20 vite, tani i ka të gjata 2 metra
 
02:46
E frymëzuar nga personazhi vizatimor i famshëm i Rapunzel, i ka lënë flokët e saj të rriten në 20 vitet e fundit pa i prerë asnjëherë.
Views: 165242 Dukagjini
Aeroporti më i madh në botë që do të kushtojë 13.8 miliardë dollarë
 
02:13
Publisher: www.onair.be Aeroporti më i madh në botë që do të kushtojë 13.8 miliardë dollarë © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 28397 Dukagjini
Gramoz Berisha fton Vuçiqin te vije ne shtepine e tij
 
02:40
Publisher: www.onair.be Gramoz Berisha fton Vuçiqin te vije ne shtepine e tij © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 115839 Dukagjini
Intervista me ish ushtarin gjerman te UÇK se Roland Bartetzko   Shabani
 
24:18
Publisher: www.onair.be Intervista me ish ushtarin gjerman te UÇK se Roland Bartetzko Shabani © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 75223 Dukagjini
Fshati   Vrelle
 
05:10
Publisher: www.onair.be Fshati Vrellë © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 15395 Dukagjini
4 vjeçarja që flet 7 gjuhë
 
02:11
Publisher: www.onair.be © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 504323 Dukagjini
Sekretet e njeriut që jetoi 256 vite
 
02:17
Publisher: www.onair.be Sekretet e njeriut që jetoi 256 vite © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 218329 Dukagjini
Modeloja pa kembe fiton 1.000 dollar ne dite
 
03:34
Publisher: www.onair.be Modeloja pa kembe fiton 1.000 dollar ne dite © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 258635 Dukagjini
Po rritet vrima misterioze ne Rusi
 
02:11
Publisher: www.onair.be Titulli © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 111184 Dukagjini
Fshati  Glloxhan
 
05:20
Publisher: www.onair.be Fshati Glloxhan © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 25222 Dukagjini
Keshtu u kendon Vjosa Osmani vajzave te saj
 
02:52
Publisher: www.onair.be Keshtu u kendon Vjosa Osmani vajzave te saj © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 32361 Dukagjini
Foshnja e cila lindi dy here
 
01:51
Publisher: www.onair.be Foshnja e cila lindi dy here © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 179973 Dukagjini
Njeriu Ujk
 
02:16
Publisher: www.onair.be Njeriu Ujk © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 391610 Dukagjini
Rio de Janeiro, nder vendet me te rrezikshme ne bote
 
04:37
Publisher: www.onair.be Rio de Janeiro, nder vendet me te rrezikshme ne bote © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 5603 Dukagjini
Miliarderi i pastrehe me origjine shqiptare
 
03:22
Publisher: www.onair.be Miliarderi i pastrehë me origjinë shqiptare © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 168910 Dukagjini
Mjeshteria e punimit te drurit
 
06:21
Publisher: www.onair.be Mjeshteria e punimit te drurit © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 20688 Dukagjini
Frizeri pakistanez qe stilon floket me zjarr
 
01:46
Publisher: www.onair.be Frizeri pakistanez qe stilon floket me zjarr © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 44128 Dukagjini
Prodhimet vendore  -  KB Peja  27 mars 2016
 
02:32
Publisher: www.onair.be Prodhimet vendore - KB Peja 27 mars 2016 © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 6154 Dukagjini
Rrefehen banoret qe iu moren tokat nga shenjizimi i kufirit me Malin e Zi
 
10:24
Publisher: www.onair.be Rrefehen banoret qe iu moren tokat nga shenjizimi i kufirit me Malin e Zi © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 56400 Dukagjini
61 vjeçari qe konsumon nga 4 litra Coca-Cola çdo dite
 
02:15
Publisher: www.onair.be 61 vjeçari qe konsumon nga 4 litra Coca-Cola çdo dite © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 13903 Dukagjini
Fisniket - Live - 13.01.2017
 
07:47
Publisher: www.onair.be Fisniket - Live - 13.01.2017 © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 29220 Dukagjini
Gruaja 58 vjeçare lind femijen e shendosh ne Spitalin Rajonal te Pejes
 
03:43
Publisher: www.onair.be Gruaja 58 vjeçare lind femijen e shendosh ne Spitalin Rajonal te Pejes © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 311031 Dukagjini
Gruaja e cila dy here ka fituar betejen kunder kancerit
 
04:55
Publisher: www.onair.be Gruaja e cila dy here ka fituar betejen kunder kancerit © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 55503 Dukagjini
Kryeqyteti me i madh ne bote pa asnje banore
 
03:02
Publisher: www.onair.be Kryeqyteti me i madh ne bote pa asnje banore © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 171635 Dukagjini
Vlersimi i Haradinajt per skeqin e stupacave
 
06:30
Publisher: www.onair.be Vlersimi i Haradinajt per skeqin e stupacave © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 30061 Dukagjini
Kopshti i vogel zoologjike ne fshatin Fierze
 
05:20
Publisher: www.onair.be Kopshti i vogël zoologjikë në fshatin Fierzë © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 26161 Dukagjini
Prifti gjen diamantin dhe e dorezon tek shteti
 
01:33
Publisher: www.onair.be Prifti gjen diamantin dhe e dorezon tek shteti © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 27903 Dukagjini
Liqeni qe u zhduk ne Bosnje dhe Hercegovine
 
02:31
Publisher: www.onair.be Liqeni qe u zhduk ne Bosnje dhe Hercegovine © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 39341 Dukagjini
5 Vende qe jane te ndaluara per tu vizituar
 
06:55
Publisher: www.onair.be 5 Vende qe jane te ndaluara per tu vizituar © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 242985 Dukagjini
24 Vjeçarja që flenë 12 ditë rresht
 
02:52
Publisher: www.onair.be Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair © TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media https://www.youtube.com/user/OMDalbania https://www.facebook.com/officialonairmusic https://www.instagram.com/onair.music/
Views: 511652 Dukagjini
CrossFit të largon nga stërvitja rutinë
 
04:23
Publisher: www.onair.be CrossFit te largon nga stervitja rutine ©Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media Youtube: http://bit.ly/2uFDSyK Facebook: http://bit.ly/2v4FEOs Instagram: http://bit.ly/2xryYXv
Views: 1558 Dukagjini
Viagra perdoret per mjekimin e burrave me çrregullim te ereksionit
 
04:06
Publisher: www.onair.be Viagra perdoret per mjekimin e burrave me çrregullim te ereksionit © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 43772 Dukagjini
Pse duhet të pini ujë me limon
 
02:44
Publisher: www.onair.be © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 346311 Dukagjini
Femijet e padukshem ne Malajzi
 
05:01
Publisher: www.onair.be Femijet e padukshem ne Malajzi © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 5530 Dukagjini
Arrestohet 102 vjeçarja
 
01:40
Publisher: www.onair.be Arrestohet 102 vjeçarja © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 217613 Dukagjini
Dizajn me lule per thonje
 
04:22
Publisher: www.onair.be Dizajn me lule per thonje © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 5917 Dukagjini
Dora e pare robotike e realizuar ne UP - Kronike
 
01:50
Publisher: www.onair.be Dora e pare robotike e realizuar ne UP - Kronike © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 10411 Dukagjini
Reload - Intervista me Butrnit Imeri - 21.11.2016
 
08:22
Publisher: www.onair.be Reload - Intervista me Butrnit Imeri - 21.11.2016 © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 7840 Dukagjini
Reload - Dj PM & Aida - 21.03.2017
 
04:33
Publisher: www.onair.be Reload - Dj PM & Aida - 21.03.2017 ©Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media Youtube: http://bit.ly/2uFDSyK Facebook: http://bit.ly/2v4FEOs Instagram: http://bit.ly/2xryYXv
Views: 3538 Dukagjini
Vrasja e presidentin amerikan John Kenedy
 
04:17
Publisher: www.onair.be Vrasja e presidentin amerikan John Kenedy © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara per TV Dukagjini, dhe mbrohen nga Onair TV Dukagjini on Social Media Youtube : http://bit.ly/2wmBQbd Facebook : http://bit.ly/2wmBQbd Onair on Social Media http://bit.ly/2iomddq http://bit.ly/2v4FEOs http://bit.ly/2xryYXv
Views: 17018 Dukagjini