Home
Videos uploaded by user “sherlilyne Breve”
GL HOTEL KOTA MARUDU SABAH
 
02:17
Created by VideoShow:http://videoshowapp.com/free
Views: 520 sherlilyne Breve
Nak pakai braces ?
 
04:59
🤓I'm new here ah just mau sharing dengan you all Dalam ni video kamu Akan tau Harga untuk memasang pendakap gigi,bagaimana cara pembayaran yang boleh dilakukan ,jenis pendakap gigi yang ada -sebarang pertanyaan boleh komen diruangan bawah -maaf diatas segala kekurangan video Haráp dapat membantu anda ! Sebab saya juga dulu seperti anda berusaha mencari info -kalau suka video ni tekan 👍 kalau inda suka pura ii suka sija 🤣 Nombor tel klinik pergigian faiz 088734039 Area putatan kota kinabalu Sabah
Views: 524 sherlilyne Breve
Pearl and gems
 
03:32
Tips ciri ii asli mutiara dan batu
Views: 24 sherlilyne Breve
Lauk orang Sabah
 
01:06
Mangga campur ikan masin Bawang Putih Bawang merah Halia Mangga Ajinomoto/gula Garam Air sedikit Lada chili padi Ikan masin Minyak masak Kuantiti terserah pada diri sendiri mau banyak ka sikit 🤗 Mula tuang minyak ke kuali ambil bawang Putih n merah yang suda kena hiris halus2 dan juga beserta dengan halia yang telah di ptong nipis supaya Senang garing dan masukkan juga ikan masin tunggu sehingga garing lepastu masukkan mangga dan lada Serra sedikit air tunggu Sekejap sehingga air mendidih ataupun mangga sudah Lembut dan boleh dihidangkan ☺️ ===========••• Sayur pucuk ubi+jantung pisang+terung hutan+bunga betik Mula mula rebuskan dahulu sayur Diatas sehingga mendidih lalu buang air rebusan sayur Bawang Putih Bawang merah Ikan masin /ikan bilis Air Garam Ajinomoto/gula Masukkan minyak bila minyak panas masukkan bawang tadi yg telah di potong nipis masukkan bilis /ikan masin tunggu sehingga garing dan masukkan sayur letal sedikit air tunggu sehingga mendidih masukkan garam ajinomoto/gila secukup rasa lalu hidangkan Thanks for watching ada pertanyaan boleh komen d ruangan bawah 😁😆
Views: 95 sherlilyne Breve
Hotel manja room
 
01:43
Hotel yang berdekatan dengan imago jalan kaki saja p sana 5 minit la terus sampai ================== Hotel that near to imago shopping mall sabah if we walk only need five minute to arrive there No special park for guest , Staff from hotel tell us to park at imago 4f for rm3 pernight so its cheap =================== Dont forget to check out more my video =======Thank you ==================
Views: 129 sherlilyne Breve
Vacuum blackhead !
 
05:05
Menyelesaikan masalah blackhead anda Cara ii penggunaan [Cara Guna Vakum] 1. Bersihkan muka sepenuhnya. 2. Wap muka dengan kain hangat (40-50°C) selama 10-15 minit, atau lakukan penguapan terlebih dahulu supaya pori-pori terbuka. (Guna gel pelembut pori kalau ada) 3. Tekan butang "ON" 4. Boleh laras kuasa sedutan klu sedutan x cukup (paling tinggi 3 tahap) 5. Sedutan dgn gerakkan vakum atas muka. Jangan sedut kat satu tempat yg same tanpa bergerak lebih 3saat kerana akan merah. 6. Sapu toner ke atas bahagian yang sudah vakum untuk merapatkan pori-pori ===================== Boleh beli disini https://m.facebook.com/justforherinternational/ ==================== Thanks for watching Do subscribe me ! ❤️
Views: 302 sherlilyne Breve
Test flight drone visuo xs809 kudat
 
01:01
1st terbang drone kedua saya haha !! Quit easy too flight recommend for beginner Price only cost 250 myr Buy from sixster.it page malaysia
Views: 152 sherlilyne Breve
First impression with lucent white pearl cream
 
03:33
I do like this cream from rire ! It's give a blink effect to our skin It's contain pearl powder inside This cream help to reduce wrinkles and have whitening effect to our skin Some feedback from others buyer said this cream also help to people with pigmentation skin Thanks all for watching 😘 ================ I will update video for this cream after 1 used it one month Do subscribe my channel and give 👍if you like my video Please go to my channel a few video already upload before this It's about :microblading,my job,unboxing althea Korea,braces
Views: 681 sherlilyne Breve
Unboxing althea Korean : ALTHEATURNS2
 
05:46
Althea is a website that sell perfum,soap,skincare makeup tools all from korea ============ Birthday party box form althea Buy one item get many free gift ! Surprise me a lot !! Thank you althea ! Hey! For you that one to shop online at althea website can use code ALTHEATURNS2 AND GET OFF 10% avail till 31 august 2017
Views: 90 sherlilyne Breve
First Impression with atomy cleanser
 
02:54
Atomy best MLM untuk joint open masuk member dari serata dunia Seperti :usa,japan,korea,filipina;thailand,malaysia Jadi member free tiada bayaran sistem MLM TERBAIK Barang jualan Mampu milik kualiti tinggi KOLMAR PENGILANG DAN PENGELUAR LEBIH 15 RIBU PRODUK TOP II yang dikenali ramai yang dihasilkan dari ni company •••••••••••••••••••••••••••• Atomy menjual pelbagai produk termasuk untuk kegunaan harian Kita seperti kegunaan rumah(sabun cuci kain sabun mandi ) , suplement kesihatan dan set penjagaan muka serta make-UP Ohh ya ! Atomy adalah produk Dari Korea ya ☺️
Views: 114 sherlilyne Breve
My new makeup &skincare
 
11:05
My product that I used on my video 1.Nature republic shooting mist 2.lucent white pearl cream 3.witch pouch shading cod 06 4.witch pouch highlighter cod 06 5.innisfree no sebum loose powder 6.milky dress deo perfume 7.chica y chico whitening cream I do love to used the lucent white pearl cream ❤️❤️ Thanks for watching ☺️ Buy here http://althea.kr.
Views: 57 sherlilyne Breve
Family reunion
 
06:15
Jumpa baby Kim ❤️ Berkumpulnya Kami Kajon , uncle ii saya iPag semua untuk aktiviti menyimen kuburan aki ============= Jumpa nenek ,odu masa ini kurus tidak seperti dulu sebab doktor Suru kasi kawal pemakanan dia sian odu Moga nenek sihat ii selalu ••••••••••••••••• Thanks for watching do subscribe me and give 👍 ===============
Views: 21 sherlilyne Breve
7k run for hope kudat 2017
 
05:22
Larian yang dibuat untuk support kanak-kanak istimewa Larian terbuka untuk semua peserta Dari orang awam pelajar sekolah semua orang boleh ikut tidak ada had umur 🙍🏻🙎🏻‍♂️ ============= Thanks for watching do subscribe my channel and give thumbs up if your like this video
Views: 45 sherlilyne Breve
Sewing machine from china
 
01:27
Guna mesin jahit ni dapat Jimat duit sesuai untuk pemula seperti saya juga .. Senang saja cara nak guna Mesin jahit ni ada 12 jenis jahitan yang tersedia Yang satu alat bantu budak yg baru mau belajar berjalan ================= Thank you sebab menonton video ni Jangan lupa bagi 👍 kalau suka =============== Tekan subscribe ☝
Views: 13 sherlilyne Breve
Drone xs809w
 
03:41
Easy to flight it Suitable for beginner user 😍 https://m.facebook.com/sixstarit/
Views: 49 sherlilyne Breve
Tarian tersohor di abad ini
 
00:30
Sementara menunggu jam berbunyi untuk pulang , Kami mengisi masa dengan tarian ini Tarian hebat penampilan unik 😎 ====================== Thanks for watching Do subscribe me and give thumbs up ====================== My video will upgred day by day still learning ba
Views: 21 sherlilyne Breve
Court yard hotel  kota kinabalu
 
01:17
Deluxe room Ada Peti sejuk ,Peti simpanan untuk keselamatan barang , sterika baju okey meja lúas untuk Guna lappy Pagi ii ada buffet time itu yang best tu hihi ==================== Thanks for watching 🤗 Do subscribe and give thumbs up 👍 Nice view di tempat makan suka suka Tempat hotel ni bersebelahan dengan tune hotel
Views: 10 sherlilyne Breve
people with disability ❤️
 
04:10
Pemulihan dalam komuniti I work here since 2015 🤗 before this I don't know exactly what is pdk and for what they established it Actually pdk for people with disabilities Here I learn many thing I hope with this short video you all will know a bit what are we do here ☺️so pls do subscribe my channel and see my previous video to learn more Pdk is same like pendidikan khas but here we do more then there , Here we teach them how to cooking ,how do handicraft , the most important is we must ensure them can independent ,before go to pendidikan khas they all start from pdk and after they finish there at 17 year old they will back to pdk because there have a limited but pdk no limited for age here ,
Views: 16 sherlilyne Breve
Unboxing althea Korea 2nd box
 
05:22
All item that I purchase from althea get many positive review from buyer 🎉🎊 Do subscribe my channel to see more interesting video and please see my others video at my channel tq 😘
Views: 13 sherlilyne Breve
My job
 
04:34
Working to help people with disabilities
Views: 8 sherlilyne Breve
Pure beauty set
 
04:24
I love this brand because help me a lot to improve my skin quality ❤️💆🏻 You all can buy this because the price is affordable Don't forget to check out my Others video 🤗 Do subscribe my channel more interesting video will upload Sabahan women 💍 Thanks for watching !
Views: 8 sherlilyne Breve
Heal your pain while period with this !
 
01:00
Created by VideoShow:http://videoshowapp.com/free
Views: 9 sherlilyne Breve
Church song
 
02:45
Angliken church kudat Kids present this s0ng for all dady and dady to be .
Views: 5 sherlilyne Breve
My little sister Kim
 
00:45
Our last youngest sister now , not confirm yet 😆now we are 4 sibling maybe another 2 year will come the number 5 😁, we all are girl no boys I was no 2 ,have 1 sister 2 younger sister Thank you for watching ! Will take a short video with our youngest sis
Views: 6 sherlilyne Breve
Unboxing althea Korea /3rd box
 
06:04
All item that I purchased get positive feedback from buyer ! After I try all this product I will upload new video to sharing with you all how this product work with me Do subscribe me and I subscribe your channel back ! I have a few previous video can see on my channel ❤️❤️================
Views: 17 sherlilyne Breve
Dah touch up ! Buat tattoo
 
03:43
My 2nd time meet my tattoo maker ☺️ So happy sebab boleh meet again with this pretty girl so friendly Lagi Heyy if you want to do tattoo you are lucky because she is the one the best tattoo for eyebrow eyeliner n lips ❤️ =============== Here
Views: 16 sherlilyne Breve
They make my day wonderful
 
05:42
People with disability Pemulihan dalam komuniti daerah kudat they teach us what we need the most is "loving They love are true no lies behind We learn how to more grateful "what we have *help each other indeed ====================== Thanks for watching Do subscribe me and give thumbs up if your like this video =========== Video editors :FilmoraGo ❤️
Views: 20 sherlilyne Breve
People with disability ❤️
 
03:02
Every Friday we have schedule for home visit to our trainee ❤️ At pdk we have 4 class 1st is fisio , 2nd we call class c , 3rd class b , 4th class a Every class has different age , our trainee in class c is from 4-12 years old Class b & a they do handicraft ,sport ,cooking and many else Our trainee also have representative for Malaysia go overseas for special Olympic sport Oh , fisio class is they do massage to our trainee that have a problem to walk , sit , Thanks all ,for watching my short video ☺️========= My video is about my jobs ,daily skincare ,family ,my life 😆
Views: 5 sherlilyne Breve
Monday job
 
03:16
Working at pdk places Get a lot of love from them ❤️❤️
Views: 7 sherlilyne Breve
Banana boat at manukan island in sabah
 
00:28
Have fun with my exclassmate
Views: 12 sherlilyne Breve
Duet bentar kau tigakan cinta
 
00:14
-suka2 aja..
Views: 9 sherlilyne Breve
20 June 2016
 
00:05
Views: 7 sherlilyne Breve
20 June 2016
 
00:07
Views: 4 sherlilyne Breve
My best supplement for acne
 
06:00
Sne capsule +beutskin essence Derma roller Elf high definition powder Laneige bb cushion Mary Kay oil free hydrating gel Mary Kay finishing spray makeup =======
Views: 15 sherlilyne Breve
Onsaemeein carbonated scoria bubble mask
 
10:15
Step 1 apply mask with your wet face Step 2 wait until it's bubble 5minute Step 3 massage your face and wait 5minute more Step 4 rinse your face with lukewarm water Get MYR20 off when your follow this link https://www.talkable.com/x/K5u17p
Views: 47 sherlilyne Breve
Drone syma x8hg 2017 unboxing
 
03:05
Duh! Rosak a bit my drone stand leg For beginner sy suggest beli drone lebih Kecil dan beli yang boleh connect wifi Maksud saya boleh tengok Dari screen hp tu camera Dari drone kita so kita xbinggung untuk kc terbang drone kita Jangan terburu buru naik main seperti saya 😩 Cari Kawasan yang luas untuk bermain seperti di Padang Pastikan ada headless mode Drone saya syma x8hg price rm550 Diantara drone yang baik tidak berapa sesuai untuk pemula camera 8mp ! Perlu beli micro card ya sebab tidak termasuk dalam pakej jualan AWAS ! Berjaga-jaga untuk bermain drine kerita Angin kuat hanya PRO Saja boleh handle tu drone untuk terbang trust me !!
Views: 32 sherlilyne Breve
I TATTOOED MY EYEBROW like nicky minaj
 
05:42
Saya buat tattoo dengan miss Gloria ni fb día korang boleh tengok hasil microblading yg dia buat pada customer dia si www.facebook.com/HJembroidery/Tawau Sebarang persoalan boleh komen diruangan bawah 👇🏻 Mohon maaf di atas kekurangan video 😁 harap dapat membantu
Views: 22 sherlilyne Breve
Unboxing Watson Malaysia
 
05:13
The best drink biogreen ❤️ My best shower soap brand kustie
Views: 86 sherlilyne Breve